Om företaget

Rönn & Johansson måleri AB startade i maj 2000, och har sedan starten expanderat från att varit två personer, Tomas Rönn och Håkan Johansson till i dag sysselsätta 16 stycken målare. Vi är ett måleriföretag som levererar på god kvalité och bra service med stor miljömedvetenhet som inriktar oss på lägenhetsrenoveringar som inkluderar allmänna utrymmen. Vi är även medlemmar av Målarmästarnas Riksförening.

Våra största kunder är Svenska Bostäder, Familjebostäder, Micasa Fastigheter, Sisab, Ikano Fastigheter, Metrolit bygg, Tumba Byggtjänst, Banfast, Älta Golvservice, Värmdö Bostäder, Byggsnabben, Trygg Hansa, Folksam och RA-Bygg. Vi målar även villor åt bl.a. Snickarhus, Trivselhus och A-hus. Utöver detta jobbar vi med flera mindre kunder, både företag och privatpersoner. Vi utför allt inom måleri såsom ut och invändigt måleri, tapetsering, epoximålning, färgning av fasder osv… En fullservicemålare helt enkelt.


Uppdrag

  • Offentlig sektor 50%
  • Privat sektor 30%
  • Privatpersoner 20%

Varför välja oss?

Rönn & Johansson Måleri AB har funnits sedan 2000 och har sedan dess haft en haft en stadig tillväxt i både siffror och nöjda kunder. Grundarna har tillsammans över 60 års erfarenhet av måleribranschen och vet vad som krävs för att skapa en gedigen lista av nöjda kunder i alla olika sektorer. Tillsammans med en målmedveten och välutbildad personal har vi alla verktyg för att realisera våra uppdragsgivares drömmar och visioner.


Möt grundarna

Tomas Rönn

Målarmästare & Grundare

Tomas har över 25 år erfarenhet och är medgrundare av bolaget.

Håkan Johansson

Målarmästare & Grundare

Håkan har över 35 år erfarenhet och är medgrundare av bolaget.

Scroll to Top