Om företaget

Rönn & Co måleri AB

Rönn & Co måleri AB (tidigare Rönn & Johansson måleri AB) startade i maj 2000, och har sedan starten expanderat från att varit två personer till att i dag sysselsätta 21 målare. Vi är ett måleriföretag som levererar på god kvalité och bra service med stor miljömedvetenhet och som inriktar oss på allt inom måleri. Vi är även medlemmar av Måleriföretagarna.

Våra största kunder är R1 Bygg, Ikano Bostad, Bröderna Näslund Byggare, FSG, Akrima, Lindesberg’s Bygg AB, Älta Golvservice, Tyresöbyggarna, Hebrant Bygg och Artega Entreprenad. Vi målar även villor åt bl.a. Snickarhus, Trivselhus och A-hus. Vi utför allt inom måleri såsom ut- och invändigt måleri, epoximålning, färgning av fasader samt brandskyddsmålning. En fullservicemålare helt enkelt.

Thony och Tomas

Varför välja oss?

Rönn & Co måleri AB har sedan starten haft en stadig tillväxt i både siffror och nöjda kunder. Vi har stor erfarenhet av måleribranschen och vet vad som krävs för att skapa en gedigen lista av nöjda kunder i alla olika sektorer. Tillsammans med en målmedveten och välutbildad personal har vi alla verktyg för att realisera våra uppdragsgivares drömmar och visioner

Erfaren personal
Stor personalstyrka
Bra soliditet
Många återkommande kunder